WERKWIJZE

Werkwijze: 

Afspraak

En fotoshoot begint bij het maken van een afspraak, dit kan via telefoon of via mail die u vindt onder het contactformulier.

Voor de fotoshoot nemen we samen door wat je precies verlangt, met hoeveel personen, waar de fotoshoot plaats vindt, en wat de prijs is. Eventuele accessoires kunnen de fotoshoot leuker maken. Heb je een eigen idee, dan bespreek ik dat graag tesamen.

De fotoshoot

De fotosessie kan variëren van drie kwartier tot één uur en half. Ik fotografeer bij voorkeur het liefst buiten in de natuur of stad bij bestaand natuurlijk licht. Heel dikwijls gaan de fotoshoot door in de vroege avond omdat het licht dan op zijn mooist is.

Na de fotoshoot

Ik selecteer en bewerk de foto’s professioneel op belichting, contrast, kleur, scherpte, enz… Ook zwart-wit bewerkingen behoren tot de mogelijkheden.

Uiteraard kunt u steeds bij mij terecht voor afdrukken op professioneel papier of voor albums van de hoogste kwaliteit.

Wilt u een mooie wandvergroting, kies dan voor “DIBOND”. Gedrukt op professioneel Fuji papier geeft deze aluminium afwerking uw foto de exclusieve look die ze verdient. Het materiaal is vochtbestendig, vormvast en duurzaam.

U kunt bij mij terecht voor : portretshoots bij natuurlijk licht, trouwreportages, communie-en kindershoots, vastgoed-en interieurfotografie en foodfotografie

Het is ook mogelijk om iemand een cadeaubon te geven, deze zijn één jaar lang geldig.

U kunt steeds via het contactformulier of telefoon informeren naar de prijs voor uw reportage.

Voorbeelden van mijn stijl die ik gebruik kunt u eveneens vinden op www.flickr.com/photos/gerritimages

 

 

 

 

 

 

 

vandenberghe anita - Hallo, ik had graag een fotoreportage laten maken van mijn 7 kleinkinderen, met de bedoeling een grote foto te laten maken om in de living te hangen. Ik had graag de prijs geweten voor de fotoreportage. Had graag een binnenopname gehad, de 7 kindjes met allemaal wit t-shirt en jeans aan. Wat is jouw gedacht erover. Het oudste kleinkind is 10 jaar, de kleinste 7 maanden.
mvg.
Vandenberghe Anita

Uw e-mail zal nooit publiek zichtbaar gemaakt worden. Verplichte velden worden aangeduid *

*

*

Back to top|Contact me
V o l g   m i j