Huwelijksfotografie

Journalistieke bruidsfotografie

Een bruidsreportage zorgt voor een unieke herinnering aan een mooie dag. Tijdens jullie dag zorg ik voor een ongedwongen, journalistieke stijl die alle waardevolle momenten en emoties vastlegt. Naast de grote momenten zijn ook de kleine momenten belangrijk, dé kus, maar ook de vader of moeder die een traantje wegpinken. Momenten waar je later nog met plezier aan terugdenkt.

AU5A6225

Vooraf

Ik vind de kennismaking vooraf heel belangrijk, zo leren we elkaar kennen en kom ik meer te weten wat jullie precies verwachten. Wensen jullie dat ik maar 4 uur, 8 uur of een ganse dag fotografeer, het zijn allemaal zaken die we dan bespreken.

 

Op de bruiloft

Jullie dag is een unieke gebeurtenis en een speciale dag waar heel wat voorbereidingswerk aan voorafgaat zoals, het kiezen van de trouwringen, de mooiste kleuren voor het bruidsboeket samenstellen, bruidskledij, feestzaal regelen enz…

Op jullie huwelijk meng ik mij in het gezelschap en werk dan zo onopvallend mogelijk. Door onopvallend te werken kan ik die ongedwongen en spontane foto’s vastleggen. Een belangrijke factor in beeld is de emotie en de sfeer.

De eventuele groepsfoto’s moeten natuurlijk een beetje geleid worden.

AU5A4012

Fotoshoot

Tijdens de shoot zal ik natuurlijk ook aanwijzigingen geven, door bijvoorbeeld te vragen om op een bepaalde plaats te gaan staan, ofwel moet ik rekening houden met de plaats van de lichtbron, maar verder hou ik van spontane foto’s, praat met elkaar, zoen, hou elkaar vast, wandel met elkaar.

Steeds ben ik op zoek naar het mooiste licht en compositie voor jullie portretten.

16404370169_d337c57cae_o

Na de bruiloft

Erna ga ik aan de slag met de grote hoeveelheid aan foto’s. Selecties maken en de beelden professioneel bewerken op belichting, scherpte, kleur, contrast, enz… Bij mij ga je ook altijd zwart-wit beelden vinden onder de foto’s, een zwart-wit beeld zegt soms meer dan een kleurbeeld.

Binnen de 6 weken na de bruiloft ontvangen jullie de selectie in hoge resolutie, zodat je de beelden zelf kunt gebruiken voor een album of vergroting.

Uiteraard kan ik ook zelf zorgen voor een mooi Pro-album afgestemd op jullie wensen, of voor vergrotingen op canvas, alu, of dergelijke.

De albums hebben een moderne, stijlvolle opmaak.

Elke reportage is inclusief:

  • Een vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Ongeveer 250 tot 500 foto’s professioneel nabewerkt
  • Alle foto’s worden geleverd in de hoogste resolutie
  • Gratis vergroting van 20 x 30 cm

Neem vrijblijvend contact op voor de prijzen van een bruidsreportage.

 

 

LOVESHOOTS of VERLOVINGSSHOOTS

AU5A7228

Een loveshoot heb je al vanaf 150 euro, inclusief een vergroting van 20 x 30 cm

Een loveshoot moet ook vooral plezierig zijn, no stress! Leute maken is dus toegestaan, alleen dan krijg je de mooiste foto’s.

De locatie mag zelf gekozen worden, ofwel laat je mij een locatie kiezen, ik weet trouwens schitterende plekjes aan onze mooie westkust.

Ik fotografeer bij voorkeur meestal in de vooravond, de laatste uren voor de zon ondergaat, dan krijg je magisch licht!

AU5A7673

 

Voor verdere vragen of inlichtingen:

Contact via info@gerritdevinck.be

Telefoon : GSM 0473 78 29 20

 

 

 

 

 

 

 

vandenberghe anita - Hallo, ik had graag een fotoreportage laten maken van mijn 7 kleinkinderen, met de bedoeling een grote foto te laten maken om in de living te hangen. Ik had graag de prijs geweten voor de fotoreportage. Had graag een binnenopname gehad, de 7 kindjes met allemaal wit t-shirt en jeans aan. Wat is jouw gedacht erover. Het oudste kleinkind is 10 jaar, de kleinste 7 maanden.
mvg.
Vandenberghe Anita

Uw e-mail zal nooit publiek zichtbaar gemaakt worden. Verplichte velden worden aangeduid *

*

*

Back to top|Contact me
V o l g   m i j