Masthead header

Over Gerrit

Gerrit Devinck fotografie” gevestigd in Oostduinkerke, is ontstaan uit een passie sinds vele jaren, die steeds verder evolueert.

Ik hou van alle genres in de fotografie zoals landschap, food & drink, close-up of macro, sport, maar de grootste liefde gaat naar ” portretfotografie ” in al zijn vormen.  Van baby tot bruiloft, de ganse lijn in een mens zijn leven is zeer mooi om te fotograferen.  Ik probeer zoveel mogelijk te streven naar perfectie, wat licht en compositie betreft.  Alleen een mooi eindresultaat geeft de beste voldoening, ook voor de klant.

Plezier in mijn fotografie vind ik erg belangrijk!  Bij elke opdracht, of het nu om ouderen, tieners, kinderen of pasgeborenen gaat, heb ik als doel een origineel, creatief en mooi beeld te creëren, zonder op het uurwerk te kijken. Het licht, een mooie scherpte en onscherpte spelen een voorname rol in mijn fotografie, daarom vind ik het gebruik van een reflectiescherm belangrijk zodat het licht juist gericht kan worden.  Uw pasgeborene, uw actieve tiener, een verliefd stel, of een gezellige bejaarde, zijn leuke onderwerpen om te fotograferen juist omdat iedereen zo uniek is.

Voorbeelden van mijn stijl kunt u vinden op:

www.flickr.com/photos/gerritimages

www.facebook.com/gerritdevinckfotografie

Lees de algemene voorwaarden

 

Heb je vragen kunt u me bellen op 0473 78 29 20 of stuur gerust een mail naar info@gerritdevinck.be

 

Uw e-mail zal nooit publiek zichtbaar gemaakt worden. Verplichte velden worden aangeduid *

*

*

Back to top|Contact me
V o l g   m i j